Dag van de Juridisch Secretaresse
INSCHRIJVEN
woensdag 10 mei 2017 - Van der Valk Hotel, Breukelen
def_Header_DagvdJuridischSecretaresse_980x300px.jpg

Dag van de Juridisch Secretaresse 2017

Voor de zesde keer op rij organiseert Sdu Opleidingen & Events de Dag van de Juridisch secretaresse. Deze dag is bedoeld voor zowel de beginnend als ervaren juridisch secretaresse/ondersteuner.

MEER INFORMATIE VOLGT Z.S.M.

Overweeg je om je samen met een collega aan te melden? Mail dan naar opleidingen@sdu.nl voor een passend aanbod.

Praktische informatie:
Deelname aan deze dag kost € 225,- p.p. ex btw. 

home
Maarten  Fijnaut

Maarten Fijnaut

Maarten Fijnaut helpt organisaties en individuen bij hun ontwikkeling. Hij stimuleert groei die zorgt voor meer plezier en succes in het werk. Als trainer/ innovatiecoach bij AVK biedt hij inzicht, prikkelt hij deelnemers en motiveert om te oefenen met gedrag dat leidt tot meer succes. Leren, oefenen en reflecteren staan centraal in zijn sessies. Maarten heeft jarenlange ervaring op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, effectiviteit en het professionaliseren van diverse organisaties in binnen- en buitenland

Lees meer
Floor  Zijdenbos

Floor Zijdenbos

In 1979, na het volgen van de Schoevers’ directiesecretaresse-opleiding, ben ik als juridisch secretaresse bij een klein Haarlems advocatenkantoor begonnen. Inmiddels kan ik terugkijken op een lange carrière in zowel de advocatuur als het bedrijfsleven. In 2008 ben ik als interim juridisch secretaresse mijn eigen bedrijf Flora’s Secretary Services gestart. Tijdens mijn werk voor de verschillende opdrachtgevers viel het mij op dat dat er voor de juridisch secretaresses weinig naslagwerk beschikbaar was, terwijl zij wel specifieke juridisch inhoudelijke vragen hadden. Daarom heb ik in 2014 het boek “Juridisch secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk” geschreven en gepubliceerd. In dit handboek/naslagwerk wordt de rechtspraak uitgebreid besproken en met voorbeelden toegelicht.

Lees meer
  Bekijk alle sprekers

Sponsoren

Sothys
Sothys

Twitter

"Ik kijk terug op een zeer plezierige en leerzame dag" 
"Verzorging was perfect"
"Eindelijk iets voor juridisch secretaresses!" 
"Ik ga dit zeker aan collega secretaresses doorgeven"  


Reacties van deelnemers, eerdere edities